Πιστοποίηση για το “AKTINA TRAVELGROUP” σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001:2015

Η ανάπτυξη και η πιστοποίηση ενός ενιαίου συστήματος για την ποιότητα και την ασφάλεια των πληροφοριών, ολοκληρώθηκε για την “AKTINA TRAVELGROUP”, σύμφωνα με τις αρχές του προτύπου ISO 27001:2015 που αφορά Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών και Τεχνικές. Η AKTINA TRAVEL προσφέρει μια ποικιλία ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε ένα ευρύ τομέα επιχειρήσεων αλλά και ιδιώτες. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία είναι μέλος IATA και ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές αεροπορικών εισιτηρίων στην Ελλάδα.


Βασιζόμενη σε μια υψηλών προδιαγραφών υποδομή πληροφοριακών συστημάτων, η εταιρεία αποφάσισε να αναπτύξει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών προκειμένου να υποστηρίξει την προστασία της κρίσιμης προσωπικής πληροφορίας που λαμβάνει το προσωπικό της αλλά και τα δεδομένα που επεξεργάζεται, προκειμένου να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς τους πελάτες της.


Η “D-CONSULTING Management Systems” παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη και εγκατάσταση συστήματος ποιότητας και ασφαλείας στην “AKTINA TRAVELGROUP”, που αφορά στην οργάνωση, στην ανάπτυξη, στην διεξαγωγή και στην υποστήριξη ταξιδιωτικών υπηρεσιών.


Με την εγκατάσταση προηγμένων και αυστηρών διαδικασιών οι οποίες εστιάζουν στους κινδύνους που απειλούν την εμπιστευτικότητα, την διαθεσιμότητα και την ακεραιότητα των πληροφοριών και των δεδομένων των πελατών της, η εταιρεία πρόσφατα επέτυχε την πιστοποίηση κατά ISO 27001, από έναν από τους πλέον αξιόπιστους φορείς πιστοποίησης, παγκοσμίως.

Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτικότερη ενημέρωση ή στείλτε μας e-mail στο info@dconsulting.gr για κάθε απορία σας ή επιπλέον διευκρίνιση.